NAJAVA | Pazinka danas u Kraljevici – nedostaju dva prvotimca, ali Brajkovićeva momčad može do bodova!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Iako realno nije napravila pravi kiks osim domaćeg poraza od Medulina 1921, NK Pazinka danas kreće put Kraljevice na susret sedmog kola Treće NL Zapad kao posljednjeplasirana momčad lige. Danas ih čeka itekako zahtjevna utakmica.

Kraljevica ima samo dva boda više od Pazinjana, ali poraz nisu upisali gotovo mjesec dana, a protekle subote slavili su na gostovanju u Crikvenici. Momčad predvodi bivši vratar Grobničana Sandro Srok, iako ima momčad itekako kvalitetnih pojedinaca poput Tarlea, braće Znamenaček ili iskusnog Andreja Petrinovića.

S druge strane, Pazinjani ne idu kompletni na ovo gostovanje. Anteo Nikles i Manuel Rudela su ozlijeđeni, a nastup rekonvalescenta Entonya Pavata još je upitan. No, pazinska ‘grinta’, koja godinama krasi karakter momčadi iz ‘grada u magli’ je faktor koji uvijek može izvući pozitivan rezultat.

Susret sudi Milan Kukuljan s Podkilavca, a pomoćnici će biti Saša Piljić i Hrvoje Perkov, oba iz Rijeke. Funkciju delegata će izvršiti Labinjan Elvis Kubaj, a susret započinje od 16 sati.


Pročitajte još...