Nogometaši Pazinke krenuli u nove pripreme, novi trener vratara je Denis Madunović

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Pazinke, njih 19, krenulo je sinoć u nove pripreme na Gradskom stadionu SC Egidije Marion. Trener Saša Lukman i njegov pomoćnik Andrea Zgrablić okupili su vidno raspoloženu grupu igrača te na pomoćnom igralištu odradili uvodni trening.

Prije samog treninga, igračima su se obratili članovi uprave kluba – Dragan Jovičić, Aleksandar Grah i Goran Pilat te uz pohvale za 2023. godinu dodatno naglasili ciljeve kluba i planove za 2024. godinu. Kratak govor održao je i Kristijan Gabrijelić, neumorni klupski “vojnik” koji se brine da seniorima ne nedostaje apsolutno ništa.

Osim iskusnog predvodnika Maura Matike (poslovne obaveze), na prvom treningu nedostajao je i Maikol Prenc koji iz Zanzibara na dnevnoj bazi šalje videozapise kojima dodatno pojačava ionako odličnu atmosferu u seniorskoj momčadi.

Maikol Prenc – Pazinka se “nosi” i u Zanzibaru

A zaista, u Pazinu se u odnosu na jesenski dio sezone promijenio samo – datum. Točnije, nije samo datum već i trener vratara. Denis Madunović bio je uspješni trener pionira Pazinke do trenutka kada je zbog poslovnih okolnosti morao napraviti pauzu, a sada je priključen stožeru seniorske momčadi te je tako nekad prvoligaški vratara sada postao trener pazinskih vratara.

Pazinka će u subotu odraditi međusobnu utakmicu, a onda 31. siječnja za protivnika ima juniore Istre 1961. Štinjan im je protivnik 3. veljače, a svoj niz „gostovanja“ nastavljaju 10. veljače kada odlaze u Umag, kod tamošnjeg četvrtoligaša.

U dvije srijede, 14. i 21. veljače, protivnici će im biti austrijski četvrtoligaš ATUS Ferlach i trećeligaš ASK Voitsberg, a između toga, 17. veljače Pazinjani odlaze u Funtanu. Posljednju provjeru pred prvenstvo i gostovanje u Rovinju odraditi će 24. veljače kada igraju u Medulinu protiv tamošnjeg trećeligaša.

Pročitajte još...