Odlična Pazinka do pobjede u Crikvenici!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lako je sada, poslije 0:3, govoriti kako je pobjeda Pazinke kod još uvijek ne baš posložene Crikvenice, bila očekivana. Kirci su znali namučiti pojedine momčadi, uostalom i skupili su četiri boda, ali danas im je Pazinka očitala nogometnu lekciju.

Pazinjani su rano poveli, već u 11. minuti Dominik Žgomba u trku ulazi u šesnaesterac na loptu u prostor i ‘ljevicom’ pogađa ispod Dizdara za 0:1. Najbolji domaći igrač bio je vratar Dizdar koji je branio “zicere” gostiju kao na traci, a u 27. minuti je Noel Pavat iz gužve povisio na 0:2.

Tu je bila utakmica lišena neizvjesnosti, a još je u posljednjoj četvrtini susreta Patrick Rabar iskoristio jednu povratnu loptu Žgombe za 0:3. Dodajmo i to da je gostujući vratar Mladen Denić zadobio udarac u glavu te ga je hitna odvela u Rijeku. Stasitom čuvaru mreže Pazinjana što brži oporavak.


CRIKVENICA – Stadion Dubračina – 3. NL Zapad – 8. kolo – SUDAC: Goran Krneta (Umag) POMOĆNICI: Marko Tićak (Rijeka) i Paolo Jakovašić (Opatija)

CRIKVENICA – PAZINKA PAZIN 0:3 (0:2)

Žuti kartoni: Smolčić (Crikvenica)

Strijelci: 0:1 Žgomba 11′, 0:2 Pavat N. 27′, 0:3 Rabar 78′

CRIKVENICA: Dizdar, Smolčić (79. Javorić), Zubić, Mišljenčević, Vidović, Hrmić, Preni (46. Lukarić), Deželin (79. Babić), De Oliveira, Roganović (55. Filipović), Chekalil

Trener: nema prijave

PAZINKA: Denić, Pavat E., Rojnić, Pinčan (84. Slivar), Pavat N. (77. Babić), Matika, Rabar (88. Šaina), Tanković, Ivetac, Žgomba, Miškulin (84. Erik)

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...