Osnaženi Uljanik stiže u Pazin, utakmica se u subotu igra od 16:30, a pazinska mladost treba podršku s tribina!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Foto Mondo

Partnerski portal IstraSport objavio je najavu novog kola Treće NL Zapad u kojoj igra i Pazinka, pa prenosimo integralno.

Jasno je da Rovinj nije zatražio licencu za viši rang za sljedeću sezonu. No, neovisno o tome “Kanarinci” guraju i više nego dobro. Bez poraza su nakon šesnaest odigranih utakmica, a u subotu ih čeka zahtjevan dvoboj u Bujama, gdje, realno, u ovom trenutku nimalo ne cvjetaju ruže.

Težak poraz od Halubjana ovog tjedna preko puta benzinske uzdrmao je momčad, ali i ponekog vjernog navijača, pa sada Bujama predstoji iskupljenje. Naravno, ukoliko lider nije prezahtjevna momčad za tako nešto.

Mlada pazinska momčad na svom travnjaku očekuje jednog od pretendenata na viši nogometni rang, momčad Uljanika. Brodograditelji su i ove zime ojačali momčad s trojicom novih igrača, no poraz, remi i pobjeda u prva tri kola zacijelo ne zadovoljavaju ni njih same. U Pazinu moraju postaviti se kao favorit i dokazati da i za nešto više od ovog ranga goriva imaju.

Medulinci nakon osvojenog boda protiv Rudara još jednu utakmicu igraju na svojoj Bijeci. U goste im stiže kostrenski Pomorac 1921, koji i prema riječima njihova trenera mnogo bolje partije pruža u gostima.

Ali, društvu iz Medulina trobod je prioritet, obzirom da Crikvenica na svom travnjaku dočekuje nezainteresirani Cres, a svakako bi bilo potrebno održati ova četiri boda odstojanja od fenjeraša.

Kovari moraju ozbiljno shvatiti svog subotnjeg gosta. Momčad koja je u Bujama prije nekoliko dana utrpala pet laganih komada svakako zavrjeđuje pozornost. Rudar je ove zime napravio veliki posao povratkom Ivana Macana i Gabriela Golje, no obojica još nisu proradili na način na koji zahtjevna labinska publika očekuje. Možda je vrijeme da prorade ove subote…

Nehaj koji također ima ambicije za viši rang natjecanja mora ove subote slaviti kod Naprijeda, identično kao i Vinodol kod Kraljevice. No, prvo valja skočiti pa reći “hop”.

Napomenimo i to da su susreti na rasporedu ove subote od 15:30, osim okršaja Pazinke i Uljanika koji se igra u 16:30 sati, a da će sedamnaesto kolo preskočiti Fernandes Silva Jefferson (Crikvenica), Jozef Lekaj (Medulin 1921), Ivan Babić (Naprijed), Entony Pavat (Pazinka), Tino Licul (Rudar), te Deni Rubčić i Domagoj Barac (Vinodol).

Pročitajte još...