OZBILJAN JUBILEJ | Ivan Lepinjica odigrao je sto utakmica za Rijeku – “Velika je to čast za mene!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinjan Ivan Lepinjica je u posljednjem kolu Prve HNL, na gostovanju u Koprivnici, odigrao 100. utakmicu u dresu HNK Rijeka. Ivan je u dresu Rijeke debitirao 22. veljače 2019. u utakmici na gostovanju kod Rudeša kada je u igru ušao u 83. minuti. Prvi gol postigao je protiv Osijeka na Rujevici već u ožujku iste godine.

„Sretan sam zbog 100 nastupa u dresu Rijeke. Velika je to čast za mene“, rekao je Ivan Lepinjica.

Lepinjica je u tom periodu postigao tri gola u bijelom dresu, osvojio je dva Kup Hrvatske igrajući u finalu u oba navrata.

„Ako moram izdvojiti najdraže trenutke onda su to sigurno dva Kupa Hrvatske koja smo osvojili protiv Dinama i Lokomotive, te naravno prvijenac protiv Osijeka na Rujevici. Bilo je tu još puno lijepih trenutaka i utakmica, plasman u Europsku ligu protiv Kopenhagena, nastupi u skupine Europske lige, te gol protiv PAOK-a kojeg nažalost u konačnici nismo uspjeli svladati u play-offu Konferencijske lige“, rekao je Lepinjica.

Ivan je u Rijeku stigao u veljači 2013. godine iz Pazinke i prošao je omladinsku školu Rijeke gdje je jedno vrijeme igrao s bratom Igorom, a debitirao je pod vodstvom Igora Bišćana.

„Cijela moja nogometna karijera vezana je za Rijeku i ovdje se odlično osjećam, dobio sam priliku ostvariti svoj san. Kao i svaki nogometaš prošao sam i uspona i padova u karijeri, sve je to dio sazrijevanja i vjerujem da ću u budućnosti pružati još bolje igre u dresu Rijeke“, rekao je Lepinjica.

Nogometaši Rijeke na rasporedu imaju još posljednje kolo HNL-a protiv Hrvatskog dragovoljca, a onda slijedi spektakl na Poljudu – finale Kupa Hrvatske.

„Pozivam sve navijače da nas dođu podržati na Poljud. Čeka nas finale Kupa Hrvatske, nova prilika za osvajanje trofeja i na nama je da damo maksimum u toj utakmici i napravimo sve da pokušamo izboriti još jedno Rabuzinovo sunce“, zaključio je Ivan Lepinjica.

Pročitajte još...