Pazinka ne staje – danas porazili i nadigrali austrijski Lendorf

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Pazinke igraju definitivno bolje ove zime nego što su to izgledali jesenas, a pokazali su to i danas protiv austrijskog četvrtoligaša imena FC Lendorf. Elvis Brajković i pomoćnik Emil Lazarić nastavljaju pohvalno o svojim igračima koji su upisali novu pobjedu.

Na početku dvije „mrtve“ šanse, promašili su Ivetac i Nikles, a onda su i izgledne prilike imali i Žgomba te Pinčan. No, pogodaka nije bilo sve do 34. minute kada Hartmann za Austrijance okončava kontru za 1:0.

U drugom poluvremenu ponovno Pazinjani kreću furiozno pa već u 55. minuti na lijepu asistenciju rastrčanog Prenca kolega mu napadač Leonardo Žulić, nedvojbeno pazinsko pojačanje, pretvara u pogodak za 1:1.

Od tog trenutka na terenu je „igrala“ samo jedna momčad. Rudela je pogodio vratnicu pa i iz „slobodnjaka“ gredu, a u 75. minuti konačno Pazinka dolazi i do preokreta. Tanković i Rudela su kombinirali, a Fabian Babić je efektno pogodio za 1:2. Do kraja susreta imali su „plavi“ još prigoda, a najbolju je promašio neumorni Žgomba u posljednjoj minuti.


FC LENDORF – PAZINKA 1:2 (1:0)

Strijelci: 1:0 Hartmann 34′, 1:1 Žulić 55′, 1:2 Babić 75′

PAZINKA: Mendiković, Pinčan, Pavat E., Tanković, Žgomba, Rabar, Zgrablić, Pavat N., Ivetac, Nikles, Žulić.

Još su igrali: Rudela, Prenc, Babić, Šaina

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...