PAZINKA PUTUJE U KOSTRENU | Andrea Zgrablić: “Nekoliko posljednjih sezona smo tamo jako dobro igrali tako da se ne bojim, a i dečki dobro rade na treninzima”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pred nogometašima Pazinke je novi zahtjevni vikend. Ove subote od 15:30 sati gostuju na stadionu Žuknicu u Kostreni, a protivnik im je Pomorac 1921. U jesenskom dijelu Pazinjani su bili uspješni protiv Kostrenjana, pobijedili su ih s 1:0.

Ovog puta susret je najavio dugogodišnji igrač kluba, Andrea Zgrablić, danas u ulozi pomoćnog trenera seniora:

„Treniralo se ovaj tjedan po teškim vremenskim uvjetima iza gola tako da nismo baš nešto uspijevali uigravati i raditi na taktici nego više na drugim segmentima igre koliko su to uvjeti u blatu dopuštali, sigurni smo da konkurirati za sastav neće Ivan Rojnić te Noel Pavat koji imaju tri žuta kartona, a što se tiče ozljeda nemamo problema te su svi motivirani i u iščekivanju sutrašnje utakmice, a tko će biti u sastavu pokazat će još večerašnji trening“, rekao je Zgrablić pa dodao:

„Moram napomenuti da se ovaj tjedan vratio Maikol Prenc tako da je i on u rotaciji za sutrašnju utakmicu. Što se tiče odlaska u Žuknicu kod Pomorca to je uvijek teško gostovanje pošto imaju dobro posloženu, rekao bi visoku ekipu s nekoliko dobrih pojedinaca te sa tom svojom visinom i zabijaju puno golova iz prekida. Njihov trener Marko Miletić je to dobro posložio i polako dolazi i rezultat na naplatu“, kaže pomoćni trener pa zaključuje:

„Nekoliko posljednjih sezona smo tamo jako dobro igrali tako da se ne bojim, a i dečki dobro rade na treninzima te uz onakvu volju i želju pozitivan rezultat mislim da ne bi trebao izostati“, rekao je za kraj Andrea Zgrablić.

Pročitajte još...