Pazinka upisala minimalan, ali težak poraz – nepravda najviše boli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinka je danas u Senju odigrala jednu od svojih najboljih nogometnih predstava ove sezone, ali nažalost, to nije garancija bodova, pogotovo na nekim gostovanjima.

Lucijan Tomac im je pobjegao u 17. minuti i doveo senjski Nehaj do 1:0, ali Pazinjani su se nakon toga i ozljede Pinčana konsolidirali te su prijetili u drugom dijelu.

Igrala se 74. minuti kada je kapetan Patrick Rabar poravnao iz jedne lijepe akcije gostiju da bi u 87. minuti sudac Tićak dosudio jedanaesterac za Senjane što je izazvalo burnu reakciju gostiju, ali nažalost, osim crvenog kartona Zgrablića, ništa se nije promijenilo.

Tomac je ponovno pristupio lopti i pogodio za konačnih 2:1. Pazinjani se moraju brzo trgnuti iz “ralja” ove nepravde i okrenuti se istarskom derbiju protiv Buja.


SENJ – Igralište podno Nehaj kule – Treća NL Zapad – 10. kolo – SUDAC: Marko Tićak (Rijeka) POMOĆNICI: Sandro Miličković i Mauro Mušković (oba Rijeka) DELEGAT: Željko Tulić (Rijeka)

NEHAJ – PAZINKA 2:1 (1:0)

Žuti kartoni: Pejanović, Hodak (Nehaj) Žgomba, Zgrablić (Pazinka)

Crveni kartoni: Pejanović 90′ (Nehaj, psovanje trenera protivničke momčadi), Zgrablić 86′ (Pazinka, vrijeđanje suca)

Strijelci: 1:0 Tomac 17′, 1:1 Rabar 74′, 2:1 Tomac 87′-11m

NEHAJ: Godinić, Pejanović, Brnja, Prizmić, Lagumdžija, Buqaj (70. Dabac), Tomac (90. Rončević), Hajdini (58. Vuković), Hodak M., Svast, Hodak L.

Trener: Tomislav Lopac

PAZINKA: Denić, Pavat E. (46. Tanković), Rojnić, Pinčan (38. Nikles), Pavat N. (73. Slivar), Matika, Rabar, Ivetac (73. Babić), Žgomba, Rudela, Miškulin (61. Zgrablić)

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...