Plava legija pratila Pazinku na Hreljinu, Rojnić pogodio za vrijedan bod!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinka je u dobrom ritmu, vidljivo je to gotovo na svakom treningu. Doduše ne na onom u petak jer je magla u Pazinu bila takva da je dobra stvar što se nitko nije izgubio. Šalu na stranu, bod s hreljinske Lonje zadovoljio bi svakoga u ligi.

Naprijed je poveo u 55. minuti. Iako brani u odličnoj formi, Mendiković je loše procijenio let lopte, a Adrian Zeko glavom pogodio na drugoj vratnici za 1:0. No, u 72. se vraća Pazinka. Maružin je izdržao duel na sredini, dao za Patricka Rabar koji centrira s boka, a u skoku je najviši Ivan Rojnić.

Imali su Pazinjani još jednu odličnu šansu kad je Karlo Šaina prebacio vratara, ali je domaći branič uspio „očistiti“ opasnost prije nego je lopta ušla u gol. Na kraju miroljubljivih 1:1 te svakome po bod. Za spomenuti je i Plavu legiju koja je stigla na Hreljin u lijepom broju i bodrila svoje miljenike uz ritam bubnjeva.


HRELJIN – Igralište Lonja – TREĆA NL ZAPAD – 7. kolo – SUDAC: Saša Piljić (Rijeka) POMOĆNICI: Danijel Tonković (Otočac) i Milan Butorac (Gospić) DELEGAT: Davor Vukelić (Crikvenica)

NAPRIJED – PAZINKA 1:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 Zeko 55′, 1:1 Rojnić 72′

Žuti kartoni: Radošević, Begić (Naprijed) Pavat N., Milovan (Pazinka)

NAPRIJED: Herman, Bobošević, Jakovljević, Babić, Vukajlović (90. Bruketa), Leskur, Radošević, Tomljanović L. (51. Zeko), Begić (83. Rotim), Tobisch, Frigan (83. Vlah)

Trener: Karlo Đivoje

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Rojnić, Pavat N. (46. Milovan), Šaina (90. Funčić), Prenc (85. Škrgat), Tanković, Šugar, Nikles (60. Maružin), Matika, Rabar

Trener: Saša Lukman

Pročitajte još...