Predsjednik HNS-a nakon nedavnog posjeta Pazinu – “Vi definitivno morate igrati u rangu s Belišćem, Hrvacama i Jadranom!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poput tsunamija danas je popodne doživljena vijest o dopisu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića koji je, na temelju bonusa koji je savez zaprimio na temelju brončane medalje na SP-u u Kataru, kako će se NK Pazinki odobriti čak 15 milijuna kuna za demontažu i izgradnju tribine stadiona.

Kustić je svom dopisu osvrnuo se na nedavni posjet Pazinu, gdje je sudjelovao na sjednici NSŽI-ja, bio fasciniran nogometnom organizacijom u Pazinu. “Zaslužujete svakako igrati ligu s Belišćem, Zrinskim iz Jurjevca, Mladosti iz Ždralova i Jadranom!” Založio se osobno da se poprave uvjeti na tribinama.

Nakon što je ova vijest obznanjena na Izvrsnom odboru, posebno je obradovala navijačku skupinu Plavu Legiju, koja slavi u ovoj godini 35 godina postojanja. “Veselimo se ponovnim okršajima s Jadranom i gostovanjima u Ploče, Čavle, Jurjevac, Ždralove, Bjelovar, Čakovec i druga mjesta”, saznajemo. Bravo!

Pročitajte još...