PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA | Danas od 18:30 sati na stadionu SC “Egidije Marion” gostuju Buje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Večeras, s početkom u 18:30 sati, pripremnu nogometnu utakmicu protiv snažnih Buja igraju nogometaši Pazinke. Buježi su ovog ljeta doveli nekoliko prekaljenih slovenskih internacionalaca te momčad Borisa Fornažara slovi za jednog od većih favorita u Trećoj HNL Zapad.

S druge strane, Pazinjani u sezonu kreću rasterećeni, svjesni svojih kvaliteta, ali i problema koji su sastavni dio svakog prijelaznog roka i priprema. Gotovo je sigurno da trener Brajković i pomoćnik mu Lazarić danas neće moći koristiti vratara Denića, a upitno je još nekoliko igrača.

Bez obzira na to tko istrči danas na Gradskom stadionu, sigurno će gledatelji vidjeti atraktivan nogomet, po terenu koji nije idealan, ali je sasvim korektan u odnosu na ostatak Istre. Suša i redukcija vode naštetiti će i nogometu, to postaje jasno svima, ali usprkos tome, kvaliteta današnjih momčadi garantira dobrih i zanimljivih 90 minuta.

Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…