REZULTATI ANKETE | Glasalo više od 400 ispitanika – najbolji igrač Pazinke u protekloj sezoni bio je Andrea Maružin!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Anketa koja je naše čitatelje pitala o tome tko je bio najbolji igrač najveće sportske obitelji Grada Pazina u protekloj sezoni izazvala je ogroman interes. Uzorak od 438 različitih ispitanika najveći je dosad otkad postoji Kampanja, a rezultat bi neki možda mogli nazvati iznenađujućim, međutim, ima itekako argumenata i za tu opciju.

Najviše glasova naših čitatelja, 23.66%, dobio je Andrea Maružin, a slijedi ga Patrick Rabar s 20.99% glasova. Treći je u anketi završio Doni Tanković s 16.87% glasova dok su Nikola Ivetac i Toni Pinčan došli do malo više od 10% glasova.

Maružinu sigurno navijači i simpatizeri dobro pamte utakmicu protiv Jadrana koju je odigrao na visokoj razini, ali cijele sezone, usprkos relativno malom broju golova za napadača (tri), radio je za momčad i donosio neke druge segmente u igri Pazinjana.

S druge strane, sigurno će mu ova ‘nagrada’ više značiti nego iskusnim liscima koji ga slijede u anketi, a koji su također odigrali odličnu sezonu. Na kraju krajeva, kompletna seniorska momčad polučila je sjajan uspjeh pa na kraju ove sezone zaslužuju pohvale.

Tko je bio najbolji nogometaš Pazinke u protekloj sezoni?
Pročitajte još...