U Pazinu održana Skupština Nogometnog saveza Istarske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kratko, jasno i ekspeditivno je održana večerašnja Skupština NSŽI-a u Pazinu. Krenulo se s minutom šutnje za sve one koje je istarski nogomet izgubio u proteklom razdoblju, a onda je na početku izabrano radno predsjedništvo u kojem su bili predsjednik NSŽI-a Darko Raić Sudar te čelnici pulske Istre i Pazinke, Vaso Berak i Dragan Jovičić.

Zapisničar je bio Paolo Prodan, administrativni tajnik NSŽI-a, a verifikacijska Komisija sastojala se od Aljoše Radolovića, Stjepana Sinožića i Fajde Begovića. Brojači glasova (na kraju nisu ni trebali) bili su Robi Fonović, Lara Bulić i Miodrag Mavrić, a ovjerovitelji zapisnika su bili Radovan Cukon i Dragan Stokić.

Sve su se odluke donijele jednoglasno – i dnevni red pa su usvojeni zapisnici s prošlih Skupština, ali i rebalans plana prihoda i rashoda NSŽI-a za 2022. godinu. Predsjednik NSŽI-a Darko Raić Sudar je vrlo sporo, transparentno i detaljno prezentirao objašnjenje programa rada NSŽI-a za 2023. godinu, ali i prijedlog plana prihoda i rashoda za 2023. godinu koji su također usvojeni jednoglasno.

Potvrđena je informacija kako će NSŽI istarske klubove do kraja godine darivati s čak 550 nogometnih lopti najviše kvalitete, marke Uhlsport, s kakvima se igra SuperSport HNL.

Zorislav Srebrić održao je dva kratka govora te dobio zaslužene aplauze, a jedino pitanje postavio je predstavnik NK Brtonigle NV, predsjedniku Raić Sudaru, u vezi NS Umag, a nezadovoljan njihovim radom.

Pročitajte još...