Vrijedan bod Pazinke u Kraljevici, Nikola Ivetac postigao eurogol

Facebook
Twitter
LinkedIn
Karlo Šaina, FOTO: Anto Ravlić

Kada bez nekoliko prvotimaca odlaziš na gostovanje u Kraljevicu gdje sudi Kukuljan, nisi previše optimističan. Tako su i Pazinjani skromno krenuli put Oštra, a na kraju mogu žaliti što s tog terena odnose samo bod.

Imali su odličnu prigodu na 0:0 preko Rabara čiji je udarac pogodio odlično postavljenog Sroka, a onda je u 61. minuti Nikola Ivetac napravio najljepši potez utakmice.

S ruba šesnaesterca gdje se oslobodio na udarac poslao je loptu “kao metak” u suprotne rašlje za 0:1. Pravi eurogol za pazinsko vodstvo koje je, nažalost po njih, trajalo samo sedam minuta.

Kraljevica je danas prijetila najviše iz prekida, i upravo iz jednog takvog je Neven Stanišić poravnao na 1:1. Sve u svemu, gosti su dominirali, ali ne smiju biti nezadovoljni s bodom iz Kraljevice. Dodajmo i to da je prvi put u prvoj jedanaestorki svoje mjesto pronašao i Karlo Šaina, 16-godišnji junior Pazinke.


KRALJEVICA – Stadion Oštro – 3. NL Zapad – 7. kolo – SUDAC: Milan Kukuljan (Podkilavac) POMOĆNICI: Saša Piljić i Hrvoje Perkov (oba Rijeka)

KRALJEVICA – PAZINKA 1:1 (0:0)

Žuti kartoni: Sotošek (Kraljevica) Babić, Ivetac (Pazinka)

Strijelci: 0:1 Ivetac 61′, 1:1 Stanišić 68′

KRALJEVICA: Srok, Depeder, Kocijan, Mohorić, Petrinović A., Znamenaček B., Znamenaček F. (71. Sotošek), Burul, Ribarić (52. Stanišić), Tarle (84. Mendrila), Franko (71. Čabrijan)

Trener: nema prijave

PAZINKA PAZIN: Denić, Rojnić, Pinčan, Pavat N., Šaina (46. Babić), Matika, Rabar, Tanković (87. Zgrablić), Ivetac (90. Čule), Žgomba, Miškulin

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...