Cornhole klub Istra Pazin odličan i na turniru u Norveškoj!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Završio je nastup sedam članova Cornhole kluba Istra Pazin na ACL turniru u Norveškoj! Ponovno su predstavnici pazinskog kluba postigli odlične rezultate.

U pojedinačnom su ostvareni sljedeći rezultati: 7. Dean Mogorović, 13. Albert Ivančić, 13. Branko Bašić, 25. Katarina Belac, 25. Davor Pulić, 25. Marko Domijanić i 33. Sanel Ibračević.

U kategoriji Blind draw je na kraju to izgledalo ovako: 2. Katarina Belac -Paul Hillman, 3. Branko Bašić – Marc Hemmler, 5. Albert Ivančić – Roman Elsner, 9. Sanel Ibračević, 9. Davor Pulić,9. Dean Mogorović i 17. Marko Domijanić.

Kod parova su: 2. Dean Mogorović i Denis Kotter, 4. Davor Pulić i Katarina Belac, 5. Albert Ivančić i Sanel Ibračević i 9. Branko Bašić i M. Kranz.

Ponovno dva finala za pazinske predstavnike na turniru u kojima nisu uspjeli pobijediti ovog puta, međutim i sami ulazak u finala je veliki uspjeh! Spomenimo i kako su Toni Zović te Toni Štefanić za svoj klub „4Bags“ osvojili peto mjesto u parovima.

Cornhole klub Istra Pazin za dva tjedna ide na novi ACL turnir, u Italiji, a ovim putem zahvaljuju i sponzorima na podršci – Istarskoj pivovari te Gastro Timu.

Pročitajte još...