CORNHOLE KLUB ISTRA PAZIN: Tri predstavnika na ACL turniru u Nizozemskoj, Ivančić pobijedio u zanimljivom natjecanju

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cornhole klub Istra Pazin ne miruje. Ovog vikenda održao se novi ACL turnir u Nizozemskoj, a klub su predstavljali Albert Ivančić, Branko Bašić i Sanel Ibračević. U subotu na rasporedu je bilo natjecanje u pojedinačnom. U konkurenciji od 108 igrača ponovno odlični rezultati pazinskih predstavnika.

Sedmo mjesto osvojio je Sanel Ibračević, dok je Albert Ivančić bio deveti, a Branko Bašić se plasirao na 25. mjesto.

Dan kasnije se održalo natjecanje u parovima. Par Ibračević-Ivančić nakon odigravanja „roundersi“ završili na drugom mjestu sa rezultatom 5:0. U nastavku eliminacija nastavili sa pobjedama i stigli do izvrsnog trećeg mjesta.

Nedostatak koncentracije i malo sportsko sreće nedostajalo je za sami ulazak u finale. Ali, ponovno pazinski predstavnici u jakoj konkurenciji ostvaruju odličan rezultat. Treći klupski predstavnik Branko Bašić s partnerom Mickaël La Terra završio je na devetom mjestu.

Tijekom vikenda održalo se i prvo natjecanje u najdaljem pogotku. Naravno da se Albert Ivančić okušao se i u tom natjecanju te pobijedio sa pogotkom s nešto više od 21 metara udaljenosti od same ploče i osvojio pozamašni iznos i „Zucu“ od ZÜCA Europe.

Slijedi kratak odmor i nastavak ACL Europe  turnira u Slovačkoj!

Pročitajte još...