FOTOGALERIJA – FANTASTIČNA ORGANIZACIJA | U Pazinu održan ACL Croatia Open, nastupilo preko 100 igrača

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cornhole u Istri grabi prema naprijed ozbiljnim koracima. Turniri u tom sportu sastavni su dio gotovo svake pučke fešte u središnjoj Istri, a minulog vikenda se u Pazinu odigrao i veliki ACL Croatia Open.

Na tom je turniru nastupilo oko stotinjak igrača u različitim natjecanjima, od čega veliki broj iz inozemstva. Glavni organizatori turnira Antonio Grubiša i Albert Ivančić napravili su ogroman posao, uz veliki tim koji je u dvorani i oko nje bio gotovo danonoćno.

„Kao organizatori prvog ACL turnira u Hrvatskoj htjeli smo prikazati Hrvatsku kao cornhole zemlju. Dali smo sve od sebe i pokušali osigurati sve što je bilo potrebno za održavanje turnira, sve do samog smještaja za inozemne igrače“, rekao je s razlogom dobro raspoloženi dvojac pa dodao:

„Nadamo se da ste se svi dobro proveli te zahvaljujemo svim igračima/-cama koji su nas podržali, svim članovima kluba, sponzorima, prijateljima, obiteljima i ostalima koji su na bilo koji način pridonijeli organizaciji. Također hvala i svim posjetiteljima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj sportski događaj“, te za kraj poručili:

„Posebno veliko hvala na podršci ide Wicked Wood Games i ACL Europe koji su prepoznali našu strast prema cornholeu i bez kojih ovaj turnir ne bi bio moguć. Sada slijedi kratak odmor, a onda se opet vidimo u Parizu!“

REZULTATI:

SWAP natjecanje

 1. mjesto Loris Maretić i Mario Ružić
 2. mjesto Ivan Laković i Konrad Rein

Natjecanje u PAROVIMA

 1. Mathieu Rivault i Bruno Bocquier
 2. Dirk Lutz i Branko Bašić

BLIND DRAW

 1. Mathieu Rivault i Toni Štefanić
 2. Dean Mogorović i Marko Antonijević

POJEDINAČNO natjecanje

Level 1

 1. Mathieu Rivault
 2. Edi Baračić

Level 2

 1. Patrick Dyrda
 2. Ivan Laković

TEAM event

 1. Bruno Bocquier, Mathieu Rivault, Goran Močibob, Katarina Belac
 2. Siniša Vrh, Emanuel Dajčić, Sanel Ibračević, Loris Maretić
Pročitajte još...