Minulog vikenda u Pazinu održan međunarodni odbojkaški turnir – ŽOK Pazin uspješan i u organizaciji i na parketu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Pazinu je u subotu i nedjelju je u Pazinu povodom Rujanskih svečanosti održan jaki međunarodni odbojkaški turnir u tri mlađe kategorije – djevojčice, mlađe kadetkinje i kadetkinje na kojem su sudjelovale 16 selekcija iz Italije, Slovenije i Rumunjske.

Pazinske odbojkašice u mlađim kategorijama ostvarile su odličan  rezultat – u djevojčicama su bile treće, u kadetkinjama su također osvojile treće mjesto, a u mlađim kadetkinjama su bile četvrte.

Kod djevojčica pod vodstvom Gordane Androšić za Pazin su nastupile: Petra Šaponja,  Mia Jovičić, Nina Čotar,   Sara Čiz,  Lucia Grabrović,  Antonija Macuka, Ana Paulović i  Adriana Percan.

Za mlađe kadetkinje koje je vodio Denis Bratulić su nastupile: Luka Krajcar, Matea Gojtanić, Petra Grah, Lana Lencović, Ana Ujčić, Dora Štefanić, Simona Paliska, Nika Bulić i Tara Spremo Hodžić.

Za kadetkinje koje vodi Elvis Jurić su nastupile Tea Šaponja, Leona Aleksandra Jurić, Nevena Rilak, Rita Dušman, Nina Cvijanovič, Ana Jedrejčić, Ivana Smoković, Josipa Rigo, Tonka Pilat, Jelena Bogešić i Lana Komar.

Igralo se na četiri terena u dvije dvorane, od čega tri terena u Gradsko-školsko sportskoj dvorani i jedan u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Nazora, koja je i pripomogla u organizaciji uz Grad Pazin i Zajednicu sportskih udruga Grada Pazina. Pobjednici po kategoriji su bili – kod djevojčica odbojkašice talijanske Domovip Porcie, kod mlađih kadetkinja selekcija Istre, a kod kadetkinja najbolje su bile iz slovenskog Ankarana.

Pročitajte još...