NOVOSTI IZ AMK NO LIMITS: Alex Šćulac osmi u Ptuju, Lorenco Mahnich deveti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Alex Šćulac je nakon tri dana od utrke off roada u Oškorušu bez odmora od četvrtka 19. do 21. travnja sudjelovao na međunarodnoj karting utrci u Ptuju za Prvenstvo Sportstil Cup Slovenije na kojemu se natjecao  61 vozač  iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije, Austrije, raspoređeni u pet klasa.

Svaki dan proveden na pisti Alex je bio sve brži i sve ide bez problema do subote kad na kvalifikacijama nije prošao najbolje i plasirao se na 11. mjesto.

„Znali smo da neće bili lako na startu u nedjelju na prvoj utrci. Ali, već u nedelju ujutro se situacija popravlja i na prvom jutarnjem službenom treningu jako je brz i očekujemo dobar plasman na utrci. Kako je startao na prvu utrku sa 11. mjesta probija se na 9. mjesto do kraja prve utrke. Do kraja natjecanja sjajnim pretjecanjima  uspijeva se probiti do 8. mjesta“, rekao nam je Vedran Šćulac pa dodao:

„Šteta zbog kazne u drugoj utrci, možda bi bio i bolji, ali zadovoljni smo i ovim plasmanom s obzirom da imamo samo četiri dana treninga na ovoj stazi za razliku od ostalih koji su trenirali tri puta više od njega. Bravo i za našeg drugog vozaca Lorenca Mahnich koji je bio sjajan i završio utrku odmah iza Alexa“, kaže Šćulac pa dovršava:

„Hvala cijeloj ekipi na druženju ova četiri dana – bilo nam je super, ali ne stajemo na tome jer ovaj vikend ponovno nastupamo u karting utrci u Virovitici za kup Hrvatske na kojoj će natjecat naša najmlađa vozačica iz kluba AMK No limits Istra 14-godišnja  Jenny Šćulac.“

Pročitajte još...