Povodom Rima u Pazinu održan i tradicionalni stolnoteniski turnir

Facebook
Twitter
LinkedIn

Proteklu subotu u sklopu pučke manifestacije “Rim 2022” u Pazinu odigrano je još jedno izdanje najvećeg stolnoteniskog turnira središnje Istre “9.Pazin Rim Summer Open”.

U velikoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane u Pazinu natjecalo se rekordnih 60- tak natjecatelja u pet kategorije iz svih krajeva Istre, Primorsko-Goranske županije, Zagreba, Slovenije, Italije, Ukrajine i Brazila, pa je time turnir bio internacionalnog i interkontinentalnog karaktera.

Na turniru su nastupili i stolnotenisači s invaliditetom Dean Nisandžić i Mirta Zekanović koji su svojim dolaskom upotpunili igrački kadar i hrabro se suprotstavili i najjačima. Najbolji igrač turnira, ujedno i osvajač najjače seniorske kategorije, je Zoran Turk (STK Kukuljanovo) iz Rijeke, u kategoriji veterana od 40-50 najbolji je bio Stanislav Lošić iz Zagreba, u kategoriji 50-60 Robert Semion (STK Kukuljanovo) također iz Rijeke, te u kategoriji 60+ Spasoje Matijević (STK Matulji).

REZULTATI:

SENIORI:

 1. Turk Zoran
 2. Kayque Valois
 3. Jardas Ivan i Orbanić Mauro

VETERANI 40-50:

 1. Lošić Stanislav
 2. Šunić Alen
 3. Sirotić Aleš i Perak Benedikt

VETERANI 50-60:

 1. Semion Robert
 2. Ešegović Marijan
 3. Hrvanović Jasmin i Pisani Paolo

VETERANI 60+:

 1. Matijević Spasoje
 2. Bertone Andrija
 3. Maras Mile i Sportielo Vincenzo

UTJEŠNA:

 1. Lukez Ana
 2. Lukez Leo
 3. Glavinić Denis i Basile Domenico

„STK Pazin se zahvaljuje svim prisutnima igračima, Igoru Dobriću na vođenju turnira, roštilj majstoru Draženu Stojimanovu, Mesnici Stari Grad iz Pule, Fotografu Klaudiju Fošku, Pazin sportu i svima ostalima koji su svojim dolaskom i nesebičnim pomaganjem upotpunili ovaj događaj. Vidimo se dogodine, pozdrav i sretno“, poručili su na kraju.

Pročitajte još...