U Pazinu se narednog petka, 15. prosinca, održava prvi nastup plesa na svili!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Aria - ples na svili (Facebook)

Narednog petka, 15. prosinca, od 16:00 sati u školsko – gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu održava se prvi nastup plesa na svili! Polivalentna dvorana prvi će puta ugostiti obitelji i prijatelje plesnih članica mlađe i odrasle dobi koje su sa treniranjem započele tek u listopadu.

Ulaz je besplatan i svi su gledaoci dobrodošli. Tematika blagdanskog nastupa nježne su melodije klasičnih baleta. Adventnim nastupom pozdravlja se prva godina treniranja. Osim pazinskih plesačica s premijernim prvim izvedbama, gostovati će izvođačice iz porečke podružnice.

Sudionike će na “Božićnom baletu” fotografirati Mirna Cvek Špralja. Iza koreografija stoji certificirana trenerica plesa na svili, Veronika Vlašić koja trenutno podučava 70 maloljetnih i 28 punoljetnih plesačica na svili putem početničkih i naprednih tečajeva u Pazinu i Poreču.

Treniranje se u Pazinu vodi svake srijede i petkom. Djeca vježbaju u 16 sati, a odrasli u 17 sati. Od siječnja termini treniranja bit će produženi novom, dodatnom satnicom. Upis zainteresiranih moguć je pozivom na broj telefona 0915884303 ili putem društvenih mreža Instagram i Facebook (ARIA – Ples na svili).

Pročitajte još...