Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

AgroTerra poljoprivredni sajam

22 travnja - 24 travnja

Pored poslovne zgrade tvrtke Etradex d.o.o. u Pazinu održana je konferencija za medije u kojoj su svi sudionici najavili posebne programe i informacije koje posjetitelje mogu interesirati o prvom međunarodnom sajmu poljoprivrede i pčelarstva u Istri – AgroTerra Istra 2022. koji će se održati u Pazinu od 22. do 24. travnja.

Programi i ponuda ugostitelja i trgovaca potaknuta je i realizirana u suradnji s Udruženjem obrtnika grada Pazina. Tako će se u poljoprivredni vikend, s dodatnim popustima na dio ili cjelokupni asortiman od 20%-70%, uključiti trgovina Aksea, Niki Fashion Corner, Niki Shoes, Amica, Lulu & Lolita, Metraža „Štefi“, Laura, Nika, Maja, Tony te Antica Torte i Kolači. Gotove sve spomenute trgovine radit će produženo, u subotu od 08:00 do 18:00 sati, a u nedjelju od 11:00 do 16:00 sati. Osim trgovaca u Pazinu, sljedeći vikend održat će se tradicionalni koncert zbora Roženice „ Vjeruj u ljubav“ u subotu, 23.travnja s početkom u 20:00 sati u Spomen domu. Bit će u gradu i svirki na proširenim terasama ugostitelja uz produženo radno vrijemo do 3:00 sata. Za najmlađe goste održat će se predstava u suradnji s LAG-om „Domaće od malih nogu“ na Trgu slobode u nedjelju s početkom u 11:00 sati.

Član izvršnog odbora Dana meda (Udruga pčelara Lipa Pazin), Vinko Dantinjana, predstavio je dio programa i nastup pčelara u sklopu sajma. „Onon što nas očekuje je poseban program i ponuda za pčelare. Tako smo na dan otvorenja sajma organizirali predavanje na temu “Kako umanjiti utjecaj klimatskih promjena na pčele” koju predstavlja prof. Nikola Kezić s početkom u 16:30 sati, a svečana promocija devete generacije pčelarske škole i odjela priznanja za najbolje dječje literarne i likovne radove Istarske županije održat će se odmah nakon predavanja u 18:00 sati.“ Nakon službenog dijela u dvorani će se nastaviti s pčelarskim druženjem.

Detalji:

Početak:
22 travnja
Kraj:
24 travnja
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Školsko-sportska dvorana
Pazin,