ŠTO SMO ČITALI NA KAMPANJI | Otvaranje Geme i Space Gyma, tinjanska fotogalerija, teta Mirjana i “Pod lipom”… (rujan – prosinac)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Stigli smo do kraja naše retrospektive, posljednjeg dana u godini. Donosimo pet najčitanijih tekstova izvan crne kronike i rubrike Osoba mjeseca, u periodu od rujna do prosinca 2023. godine.

TORNALA SE GEMA!

Jedan od najljepših osjećaja je kad pomognemo nekome da se “pročuje” njegov novi poduzetnički pothvat. Povratak Geme je oduševio Pazinjane, pokazali su to s čak 593 reakcije, 35 komentara i sedam dijeljenja uz nevjerojatni doseg – 78.021 pratitelja vidjelo je vijest!

OTVARANJE SPACE GYM TERETANE

Očito je Pazinjanima jako drago kada se netko upusti u poslovne vode. Prekrasne dame na naslovnoj stranici pomogli su u smjeru atraktivnosti vijesti koju je vidjelo 68.533 profila, uz 407 reakcija i 15 komentara te šest dijeljenja. 

FOTOGALERIJA IZ TINJANA

Veliki doseg imala je i fotogalerija Marijane Pletikos iz Tinjana gdje se održavao Internacionalni sajam pršuta. Izazvala je 260 reakcija, uz po nekoliko komentara i dijeljenja.

MEDICINSKA SESTRA MIRJANA ODUŠEVILA U STUDENOM

Što god da smo objavili u vezi nagrađene medicinske sestre Mirjane Zgrablić Matika, otišlo je u “nebesa”, a objavu kandidature “lajkalo” je više od tisuću ljudi! Točnije, 1032 reakcije bile su na toj vijesti, 125 komentara i 19 dijeljenja. Širenje pozitive, to volimo vidjeti!

POD LIPOM MIJENJA VLASNIKA

Uz doseg od čak 66 tisuća ljudi, ova je vijest izazvala mnogo reakcija i komentara, prije svega zahvala dosadašnjoj vlasnici Nataši Sirotić. Bilo je tu 270 reakcija, 28 komentara te sedam dijeljenja.

Pročitajte još...