VELIKA FOTOGALERIJA | Doček u podne okupio više od tisuću ljudi, atmosfera je bila odlična, a izostao je samo – doček u podne

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jutros smo bili na pazinskom „Dočeku u podne“. I dok gledamo kako se svi drugi gradovi i lokaliteti hvale nečime što ima ili nema suštinu, današnji pazinski „Doček u podne“ okupio je neočekivano mnogo okupljenih, usprkos sipanju kišice.

Pazinjani očito imaju tradiciju (ili barem želju, sviđa im se) izlaska na Silvestrovo u podne, atmosfera je bila super ugodna, klizalište prepuno, CB Epulon krcat, a šetalište odlično popunjeno gotovo sve do CB Cluba, dakle gotovo stotinjak metara.

Čitatelji će prosuditi je li to nedostajalo ili je to jednostavno Pazin, ali iznenadilo nas je što je glazba počela vrlo kasno, oko 11:35, a dočeka u podne – nije bilo. Odnosno, nije bilo ni odbrojavanja, ni govora, ni zdravice. Možda i ne mora biti, ali ovako ispada pomalo neobično. Ili “preobično”, kako si uzmete.

Inače, što se tiče glazbe, band Electric ride je rasplesao okupljene i napravio odličnu zabavu s više od tisuću ljudi koji su danas od 11 pohodili Pazin. Zabava traje do popodneva, a najuporniji će možda i „spojiti“ s ponoćnim dočekom.

Konačni dojam je – Pazin i Pazinjani obožavaju doček u podne, a prostora za napredak ima – jedva čekamo doček 31. prosinca 2024. godine!

Pročitajte još...