Rockwool objavio novi natječaj za stipendije, najnagrađivaniji program stipendiranja u državi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Je li plava boja vaše latice? natječaj za prestižne stipendije kojeg ROCKWOOL provodi 16. godinu je ponovo otvoren za prijave.

O kakvom je programu riječ potvrđuje i činjenica da je udruga eSTUDENT dodijelila ovom programu osam zlatnih indeksa u kategoriji najboljih programa stipendiranja studenata u državi.

Anđelka Toto-Ormuž

„Mi ne samo da našim proizvodima i rješenjima od kamene vune pozitivno utječemo na okoliš i društvo, mi i kroz naše programe društveno odgovornog poslovanja ostavljamo pozitivan trag i doprinosimo razvoju društva, pogotovo mladih ljudi. Jedan takav je i ovaj program stipendiranja. Mnogi su nam potvrdili da su im naše stipendije bile značajne u njihovom napretku, i kao osoba i u profesionalnom smislu. To nam je potvrda da radimo dobro“, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž.

Studentska stipendija iznosi 4.380 eura (33.000 HRK) a učenička 1.593 eura  (12.000 HRK) u jednoj akademskoj odnosno školskoj godini.

Osim stipendija, stipendistima nudi i plaćenu praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja.

Direktor tvrtke Aleks Fonović predaje jednu od stipendija

Natječaj je otvoren do 2. studenog 2023. godine do 23:59 sati, a prijave kandidati mogu isključivo slati u elektroničkom obliku na email stipendije@rockwool.com stipendije@rockwool.com

ROCKWOOL je  kroz 15 generacija do sada stipendirao 127 učenika i studenata. Više o natječaju možete saznati OVDJE.

Pročitajte još...