Udruženje obrtnika Pazin po drugi put za svoje članove organiziralo edukaciju o prelasku na euro

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer se po drugi puta ove godine na temu prelaska na euro održala edukacija u Udruženju obrtnika Pazin, a   radi velikog interesa članova za temu prelaska na euro.

U organizaciji Udruženja obrtnika Pazin, gđa. Đurđica Mostarčić – Šaptačica poduzetnicima i predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori je jučer  održala edukaciju: „Zakon o uvođenju eura u praksi“ u dvorani Udruženju obrtnika Pazin, koja je nazočnima uz predavanje i stručno odgovarala na pitanja.

Pozivu na edukaciju odazvalo se tridesetak obrtnica i obrtnika.

Nazočni polaznici seminara imali su priliku educirati se o „Zakon o uvođenje eura u praksi“ odnosno: što je potrebno napraviti do 31.12.2022., kako do novčanica Eura, otvaranju novih poslovnih knjiga 01.01.2023., specifičnostima za paušaliste, dohodaše i dobitaše, blagajničkom minimumu/maksimumu, specifičnostima u razdoblju 01.01.-14.01.2023., o kalkulatoru za povrat eura i izmjenama Pravilnika o porezu na dohodak.

Udruženje obrtnika Pazin će i dalje u vlastitim prostorijama organizirati seminare, predavanja, radionice za obrtnike, a s ciljem njihovog informiranja i prilagodbe gospodarskim trendovima i propisima.

Pročitajte još...