NA BRANIKU SVOJIH ČITATELJA | Sutra je redovna mjesečna konferencija gradonačelnice, slobodno nam postavite pitanja – mi ćemo ih proslijediti!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Suzana Jašić, gradonačelnica Pazina

Što god tko mislio o tome, činjenica je da je Kampanju u protekloj godini čitalo više od 225 tisuća različitih posjetitelja, a da smo do te brojke stigli više od tri puta povećavši brojke iz prethodne godine.

Kako smo do toga došli? Prije svega, jasnom i svakodnevnom porukom kako smo mi tu za naše čitatelje. Uzevši to u obzir, stavljamo se na raspolaganje našim čitateljima i ovog puta.

Naime, sutra (utorak) je na rasporedu redovna mjesečna konferencija za medije gradonačelnice Suzane Jašić te tim povodom imamo prostora za postaviti i nekoliko Vaših pitanja. Naravno, vjerojatno nećemo moći sve, ali ćemo dati primjereni maksimum kako bi bili fer prema ostalim kolegama.

Napominjemo kako nemamo problem postaviti niti jedno pitanje, ali unaprijed molimo i postavljamo svojevrsni imperativ kako ona moraju biti kulturna i argumentirana.

Pitanja možete napisati u komentaru ispod Facebook objava, u inbox Facebook stranice portala ili na mail adresu redakcija@kampanja.net – hvala Vam!

Pročitajte još...