Advent u srcu Istre: U Pazinu do nedjelje imamo još četiri dana dobre svirke, zabave i klizanja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon božićnih i novogodišnjih događanja i pregršt lijepih trenutaka ispunjenih druženjem, smijehom, zabavom i gurmanskim užicima, Advent u srcu Istre s prvim danima ove godine ušao je u samu završnicu donoseći i u svoja posljednja četiri dana programe koji nude dobru svirku i zabavu za sve uzraste.

Program traje sve do ove nedjelje, 7. siječnja kada se u večernjim satima u centru zbivanja, na Šetalištu pazinske gimnazije i platou ispred Spomen doma, gase svjetla pozornice i zatvara klizalište.

Završnica Adventa kreće danas, 4. siječnja kada pozornicu na Šetalištu pazinske gimnazije preuzima Darko Gržetić Gljiva koji će od 18:00 sati zabavljati publiku sa svojim bogatim repertoarom popularnih domaćih i stranih hitova.

U isto vrijeme, na istom mjestu, sutra, u petak 5. siječnja nastupa Duo On Air, dok je vikend koji je pred nama posljednja prilika za guštanje u ugostiteljskoj ponudi adventski kućica uz svirke uživo.  U subotu, 6. siječnja muziku režira DJ Denno, a u nedjelju, 7. siječnja DJ Sword, oboje na pozornici Šetališta od 17:00 sati. 

Živo će biti za dane vikenda i u Gradskoj kavani Pazin gdje ove subote od 22:00 sata  nastupaju majstori dobre zabave, Remix band.

U nedjelju, posljednjeg dana ledene čarolije i rada klizališta nastupit će Klaun Marek, čije cirkusarije za najmlađe počinju u 12:00 sati, a čime ujedno završava i dječji program Adventa.

Pročitajte još...