Kvizaška večer u pazinskoj Kavani – dolazite li na “Mix kviz”?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rezervirajte 7. listopada u svojim kalendarima i provedite jesensku večer u dobrom društvu i odličnoj atmosferi te pokažite i dokažite svoje znanje, a najbolje čeka i pokoja nagrada vrijedna!

Centar za mlade Alarm Pazin, udruga mladih i za mlade, osnovana je 2015. godine s ciljem okupljanja i jačanja aktivnosti mladih u gradu Pazinu usmjerenih prema boljoj kvaliteti života i provođenju slobodnog vremena.

… A kako bi poboljšali jednu jesensku subotu u Pazinu, odlučili su oživjeti pazinsku kvizašku scenu!

U subotu, 7. listopada 2023. godine u 20 sati održat će se MIX KVIZ u Gradskoj kavani u Pazinu.

Nakon brojnih kvizova u Bjelovaru i Rijeci, Luka Medak odvažio se na put „priko Učke“ i za zainteresirane kvizaše pripremio novi kviz u kojem će provjeriti njihovo znanje iz raznih područja ljudske djelatnosti, od filma, glazbe i pop kulture pa sve do geografije, povijesti i umjetnosti. Da sve bude još zabavnije, pripremio je i nešto drukčiji, malo zanimljiviji koncept pitanja.

Svoju ekipu možete prijaviti slanjem poruke na Facebook ili Instagram profil Centra za mlade Alarm Pazin. Javite ime ekipe i broj članova, a oni će poslati potvrdu prijave. Ekipe se sastoje od 3 do 5 osoba. Vidimo se u Pazinskoj kavani!

Događaj je organiziran u suradnji s obrtom Lumedia i Gradskom kavanom Pazin, uz potporu Grada Pazina. Sve informacije možete pronaći u samom događaju ili na društvenim mrežama (Facebook Instagram) te mrežnoj stranici Centra za mlade Alarm Pazin.

Pročitajte još...