U nedjelju se u Tinjanu otvara igralište Grintavica

Facebook
Twitter
LinkedIn

Veliko veselje i odlična zabava očekuje sve male i velike u subotu 30. rujna na igralištu Grintavica u Općini Tinjan gdje će biti upriličen program povodom službenog otvorenja igrališta.

Ovo lijepo igralište izgrađeno je uz podršku Općine Tinjan i lokalnih poduzetnika koji su osmislili prigodan program kojim će se obilježiti otvorenje. Sve starta biciklijadom za djecu u 14 sati na kojoj će biciklirati i klinci, i mame ili tate s malenima u kolicima, a program se nastavlja igrama na dječjem poligonu te pokazivanjem brzih tehnika s loptom na nogometnom poligonu.

Slijede zabavne utrke za mame, tate i djecu – “nošenje na leđima” i “kariola”, a potom nogometni turnir i utakmica naziva “Dica kontra starci”. Sve se nastavlja turnirima u Corn holeu i pljočkanju, dok je u 18.30 sati formalno predviđeno svečano otvorenje.

Moći će se pogledati i izložba dječjih radova te će nakon otvorenja pobjednicima na svim natjecanjima tijekom dana biti uručene medalje i pehari. 

Sve će se zaokružiti zabavnim programom i zakuskom u 19.30 sati, dok će za kraj dana svoje vještine na turniru pokazati znalci u briškuli i trešetama. Bit će ovo fantastičan dan namijenjen prvenstveno najmlađima, ali osmišljen tako da u njemu uživaju sve generacije, pa se svakako vidimo u subotu na Grintavici!

PROGRAM

 

Pročitajte još...