U sklopu ISAP-a u Tinjanu se održava rekreativna biciklijada – prijavite se!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Internacionalni sajam pršuta ISAP u Tinjanu manifestacija je koja spaja edukaciju, degustaciju, sport, kulturu i zabavu, pa pozivamo sve ljubitelje rekreacije da se 15. listopada pridruže Biciklijadi ISAP 2023 “Od lokve do lokve” u Tinjanu s početkom u 10 sati ispred općinske zgrade i pošte.

Provedite nedjelju 15. listopada istražujući biciklističke staze i šumske putove Općine Tinjan, obojane magičnim nijansama jeseni, a nakon tog nezaboravnog iskustva uživajte u programu, najboljim pršutima svijeta i drugim delicijama koje će biti u ponudi ISAP-a.

Prijave i okupljanje za sudionike kreće od 9 sati. Kotizacija iznosi 15 eura predprijava, odnosno 20 eur bez predprijave. Plaća se na startu. Kotizacija uključuje ručak i ulaznicu na Internacionalni sajam pršuta.

Ruta je duga oko 30 km, sastoji od poljskih i zemljanih puteva uz manji dio asfalta, za sudjelovanje je obavezan MTB. Svakako mislimo i na sigurnost, pa zato svi sudionici na biciklijadi moraju imati kacigu, pumpu za gume, rezervnu zračnicu i ispravan bicikl, uz entuzijazam i dobru volju.

Svi sudionici mlađi od 14 godina dužni su imati kacigu sukladno Zakonu o sigirnosti prometa na cestama. Uplatom kotizacije sudionici preuzimaju punu odgovornost za moguće ozljede ili štetu koju prouzroče sebi ili trećim osobama.

Predprijave se vrše putem online obrasca – bit.ly/3PHTvC9. Organizatori su Biciklističko društvo Poreštine i Općina Tinjan.

 

Pročitajte još...