OSOBE MJESECA RUJNA: Nakon tri mušketira slijede tri dame – tko će dobiti Vaš glas: Iva, Kristina ili Nada?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rujan kao dio godine jedan je od najbogatijih mjeseci na Pazinštini – kao da zapravo u središtu poluotoka život ponovno počinje, a tome zasigurno pomaže dolazak učenika u školske klupe i djece u vrtiće.

Nakon što smo proteklog mjeseca imati priliku izabrati između tri mušketira – Matka, Valtera ili Josipa, ovog su nam mjeseca, sasvim slučajno tri dame. Krenimo redom s predstavljanjem, a vi ćete odabrati Ivu, Kristinu ili Nadu.

IVA GORTAN – pazinska glazbena diva koja je ponovno očarala veliku dvoranu Spomen doma povodom Rujanskih svečanosti nastupivši zajedno s još 11 glazbenika u A strani. Pazinska Cesaria Evora jedna od mnogih mladih vrhunskih pjevačica, istinska umjetnica.

KRISTINA MIJANDRUŠIĆ LADAVAC – dugogodišnja je nastavnica Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, koja se ističe javnim radom, posebice u kreiranju i uspješnom prijavljivanju Erasmus projekata, pri čemu valja izdvojiti i posljednji vrijedan 54.000 eura koji je započeo ovaj mjesec – The Magic of 4C. Projekt će omogućiti učenicima upoznavanje baštine kroz vještine kreativnosti, kritičkog razmišljanja, suradnje i komunikacije (znanih kao 4C vještina). U sljedećim mjesecima učenici i učitelji će dobiti priliku surađivati sa školama partnerima iz Italije, Španjolske i Grčke.

NADA GRŽEVIĆ –  samozatajna je i predana djelatnica javne uprave koja je nakon 44 godine otišla u mirovinu. Dugogodišnja djelatnica Općine Cerovlje u kojoj je radila od 1994. godine, a prije toga bila je djelatnica Mjesne zajednica Pazina i bivše Općine Pazin, sve od 1978. godine.

Anketa je okončana.

Osoba rujna 2023 - Kampanja:

 

Pročitajte još...