Za vikend zbog radova zatvoren prolaz prema tržnici

Facebook
Twitter
LinkedIn

Obavještavaju se stanari, vlasnici poslovnih prostora i ostali korisnici prometnice prema gradskoj tržnici u ulici Prolaz Jože Šurana u Pazinu da će zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži prometnica biti zatvorena za sav promet od subote, 24.09.2022. od 13.00 sati do 17.00 sati u nedjelju 25.09.2022. Mole se stoga stanari i ostali vlasnici vozila da u subotu prije početka radova oslobode parkirališni prostor ispred gradske tržnice i na Trgu Kristijana Ladavca jer za vrijeme radova u navedenom terminu to neće biti moguće.

Također, za vrijeme izvođenja radova u subotu 24.09.2022.u vremenu od 15.00 do 19.00 sati bit će obustavljena isporuka vode dijelu korisnika vodnih usluga u zoni obuhvata radova u ulici Bože Milanovića, Prolaz J. Šurana i dijelom 25. rujna.

U navedenom terminu za vrijeme predstojećeg vikenda izvest će se prva faza planiranih radova, dok će se druga faza izvoditi sljedećeg tjedna, od ponedjeljka 26. rujna 2022. uz privremenu regulaciju prometa, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika svi radovi će biti odgođeni.

Nositelj samih radova je Istarskih vodovod d.o.o., PJ Pazin, dok je ugovoreni izvođač radova „Transport Valter“ iz Pazina, Gajmovići 96. Tijekom radova postavit će se vodovodne cijevi  i dva priključna vodomjerna okna kako bi se omogućilo zasebno priključenje na vodovodnu mrežu  potrošačima u zgradama na adresama Prolaz Jože Šurana 1 i M.B. Rašana 1 i 3, koji sada imaju zajednička brojila.

Zona radova obuhvaća i dio ulice Bože Milanovića na samom skretanju u ulicu Prolaz J. Šurana zbog čega će privremenom regulacijom prometa biti sužen kolnik na izlazu iz grada, pa se stoga mole sudionici u prometu za razumijevanje i pojačan oprez.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…