Kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu deset dana slavi drugi rođendan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deset dana rođendana obilježava se i ove godine u kaštelu Morosini-Grimani!  Nakon još jedne izazovne godine, desetodnevna proslava 2. rođendana Kaštela Morosini – Grimani donosi vam atraktivne dnevne i večernje sadržaje za posjetitelje svih dobnih skupina.

Dnevni i večernji programi, promotivne cijene ulaznica, kviz pod zvijezdama, filmska noć za djecu, slasno stručno sljubljivanje lokalnih proizvoda i vina, a tu je i veliki nastup naše najveće regionalne zvijezde: Maria Lipovšek Battifiace uz kojeg ćemo se zasigurno nasmijati i zajedno zapjevati.

Posljednji dan, ujedno i finalni, posvećen je svim obiteljima!  U večernjim satima vodit će se natjecanje putem kojeg tražimo nove vladare kaštela. Pravi viteški izazovi (te poneki damski za mame) odigrati će se 10.srpnja. Nagrada je zaista vrijedna svakog truda –  titula uz koju idu sve moguće plemićke povlastice na čak sljedećih godinu dana! Ako i ti želiš sudjelovati u borbi za povlastice, javi nam se u inbox ili na info@grimanicastle,com.

Dnevni program je edukativno – zabavnog karaktera. Program tako sadrži: radionicu kovačnice gdje će biti moguće naučiti izraditi kartonski oklop i mač, verižnjaču i ostale srednjovjekovne alate. Uz majstora Marija koji će voditi radionice, popravljat će se stari trebuchet, naučiti kako mačevati, a tema će biti  i srednjovjekovna moda uz izradu vlastitih kožnih modnih dodataka. Osim toga, svakog dana bit će tu i brojnih nagrada te druga iznenađenja.

U navedenom razdoblju rođendanskih deset dana, od petka 1. srpnja do nedjelje, 10. srpnja, u radnom vremenu od 10 do 18 sati, posjetitelji imaju priliku razgledati novoobnovljeni kaštel, okušati se u avanturističkoj Escape Castle igri, pogledati vrijednu zbirku oružja „Ferlin“, te zabaviti se i podružiti s vitezovima kroz brojne aktivnosti.

Za više informacija posjetite web stranicu www.grimanicastle.com , a za cijeli program i svakodnevne aktivnosti i nagradne igre zapratite facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni instagram profil.

Proslavimo zajedno  2. rođendan i vidimo se od 1. do 10. srpnja u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu.

Pročitajte još...