KAMPANJA U GOSTIMA | Legendfest je fantastična zabava za cijelu obitelj, a najmlađi kući nose nezaboravne uspomene

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kampanja je ovog vikenda ‘skočila’ malo preko svojih granica. Prošavši Gračišće, dolazi se u pitoreskni Pićan koji ima svoju unikatnu manifestaciju.

Kada bi Legendfest bio „smajlić“ ili „emoji“, bio bi vam to onaj s dvotočkom i slovom O. Otvorena usta u znaku čuđenja. Tako djeca najčešće djeluju kada promatraju što se zbiva na pićanskom Legendfestu. Nakon dvije godine pauze ta je manifestacija sinoć okupila ogroman broj ljudi, a „more“ automobila slijevalo od jednog do drugog ulaza u Pićan.

Program je bio izrazito bogat, a organizacija vrlo posložena i rekli bi, zahtjevna, zbog širine svega što se moglo sinoć u Pićnu vidjeti. Zabava za cijelu obitelj, baš bi se tako moglo nazvati ovakvu manifestaciju, iako treba priznati da najljepše uspomene s Legendfesta kući sigurno nose djeca.

Pogledajte fotogaleriju fotografkinje Ariane koja je uhvatila mnogo emocija i lokacija u ‘oku’ svoje kamere – FOTOGALERIJA OVDJE.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…