Raznolik program povodom Dana žena u kaštelu Morosini-Grimani!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Morosini Grimani Castle Svetvinčenat Facebook

Dani žena donose programsku revoluciju u Savičenti. Dani su to kada će kaštelom Morosini – Grimani zavladati kreativci, kulturnjaci i svi oni željni dobre i poučne „ćakule! Što nam to Morosina donosi na pladnju, pročitajte u nastavku.

U petak 1.ožujka očekuje vas nešto pomalo drugačije, a riječ je o Blablaonici:kuntente ćakule s njih 4. Ideja Blablaonice je okupiti zadovoljne žene, žene koje su odlučile preuzeti život u svoje ruke u svoje ruke i početi živjeti na svoj, unikatan način.

Na Blablaonici ćemo se raspričati sa četiri fantastične žene a svaka nam donosi svoju priču i tajnu sreće. Što se promijenilo u njihovom životu te kako i zašto su ovdje gdje jesu saznat ćete u petak, 1.ožujka s početkom u 19:00h.

Na Blablaonici će nam se predstaviti:

  • Lucija Prpić: autorica instagram profila pao.mi.je.šećer.
  • Dubravka Maroja Buba: transformacija načina življenja = recept za sreću
  • Dajana Milevoj: bivša sudionica Života na vagi
  • Kristina Iveković: inicijatorica izložbe “Zlatna kora”

Više informacija o eventu možete pronaći ovdje (https://fb.me/e/1H8cPFwoo ).

Ulaz je besplatan, no preporučamo da svoje mjesto osigurate prijavom na link. ( https://rb.gy/vk1784 )

U utorak 5. ožujka na redu je kreativna radionica „Po mom guštu: radionica oslikavanja keramičkih šalica i izrade svijećnjaka“. Kroz radionicu vodit će vas Alida Blašković Koroljević, labinska umjetnica, likovna pedagoginja, slikarica i keramičarka, a na radionici ćete imati priliku oslikavati keramičke šalice po vlastitom guštu! A nakon šalica kreativi nije kraj jer izrađivati ćete i vlastite svijećnjake! Zaista unikatan poklon za dragu osobu ili sebe.

Više informacija o eventu možete pronaći ovdje (https://fb.me/e/gOfnYo4V6 ) .

U sklopu programa povodom Dana žena, u kaštelu Morosini-Grimani bit će predstavljena i izložba “Zlatna kora”.

Izložbu je inicirala Kristina Iveković, dok su autori izložbe Marijana Benko i Danijel Bartolić. Izložba tematizira stigmu ožiljaka, prikazuje ih kao nesavršenu ljepotu te kao snagu i priliku za novi život u svijetu u kojem je dobar izgled postao imperativ. Sastoji se od 21 fotografije na kojima se pojavljuje 4 modela.

Primarni cilj izložbe je prikupljanje sredstava za stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja koje se provodi u okviru projekta “Zlatna ribica” Gradskog društva Crvenog križa Pula, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i riječkog znanstvenika Svena Maričića.

Predstavljanje izložbe bit će 1.ožujka nakon eventa Blablaonice, a izložbu će biti moguće posjetiti sve do kraja ožujka u redovno radno vrijeme kaštela.

Više informacija o svim eventima možete pronaći na facebook stranici Morosini-Grimani Castle, te na samom eventu (https://fb.me/e/1yDuzofgO ) i na web stranici www.grimanicastle.com.

Također, kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 91 604 3834.

Pročitajte još...