Istra postala bogatija za još jednu Cornhole udrugu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Brzo rastući sport, Cornhole, koji je posebno postao popularan u Istri u posljednjih dvije godine, privlači sve veći broj igrača, a samim time potrebu za otvaranjem novih klubova.

Iz Karojbe nam stiže vijest o otvaranju Cornhole kluba “4bags”. Naziv kluba, u prijevodu “četiri vreće”, označava četiri vreće koje svaki igrač ima, a cilj je iste ubaciti u rupu na ploči udaljenoj 8.23 metara.

Za predsjednika udruge, izabran je Toni Zović, koji kao primarne ciljeve udruge ističe razvitak i promociju igre te poticanje uključivanja u sport što većeg broja građana, svih starosnih skupina, kao i poticanje osoba s invaliditetom za aktivno sudjelovanje u društvu.

Osnivači udruge, uz već spomenutog predsjednika su: Loris Mahović, Toni Štefanić, Ivan Pavletić, Antonela Štefanić i Martin Valenta.

Tijekom prošlog ljeta, članovi su nastupali na brojnim ljetnim turnirima u Istri, kao i europskom natjecanju ACL EUROPA u Pazinu, a iza toga odigrali i zimsku ligu te krenuli nastupati izvan granice, na turnirima, kao i na europskom natjecanju ACL EUROPA u Ljubljani.

Na istima su ostvarili i brojne zapažene rezultate, a sada svoju igru žele podići na još veću razinu te se uključiti u organiziranje turnira kako bi se igra dodatno promovirala.

Pročitajte još...