I drugo kolo pub kviza u Potpićnu pripalo Rovinjcima, prijelazni pehar osvajača lige prozvan prema Davoru Šišoviću – Šiški

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pedesetak se je natjecatelja okupilo u petak na drugom kolu sveistarske Pub kviz lige u potpićanskom caffe baru Time Out gdje su odgovarali na pitanja koja su osmislili dinamični dvojac Goran Kvalić i Saša Runko. Ukupno je nastupilo 14 ekipa iz Pazina, Pule, Rovinja, Žminja, Labina i drugih mjesta.

U čast na nedavno preminulo pazinskog novinara i kvizaša je prijelazni pehar koji će na kraju nakon 10. kola dobiti najbolja ekipa, prozvan Trofejom Davora Šišovića – Šiške.

Podijeljeni u četiri kategorije na pitanje iz umjetnosti, sporta, filma, poznavanja glazbe i drugih uobičajenih područja ponovno su bili najbolji momci i djevojke iz Rovinja pod svojim stalnim imenom Rovinjčester United koji su osvojili ogromnih i nedostižnih 66 bodova.

Drugi po redu bila je ekipa sastavljena od nastavnika pazinske osnovne škole Vladimira Nazora u Pazinu, koji su nastupili pod nazivom Lihtenštajn, koji su imali 60,5 bodova. Treća je bila pazinsko – žminjska kombinacija Politika, alkohol i koze s 59 bodova. Četvrto mjesto osvojila je ekipa Gladni, žedni i jebeni s 57 bodova, bod slabiji je bila ekipa Fantazista i Avengersa s 56 bodova.

Sedmo mjesto je bilo rezervirano za Čajne kolutiće s 55 bodova, dok je poznata pub kviz ekipa Elizabeth Reed ovaj puta završila na osmom mjestu s 52 boda, pola boda bolje od ekipe Ivan Drago Z Brseča.

Dole Zgor Potoka i Fjaka podijelili su deseto mjesto s 50,5 bodova. Entropija zatvorenog sustava bili su 11. s 49,5 bodova, a posljednja mjesta su zauzeli Kumovi & comp. s 47 bodova te Vozilići do Tokija s 42 boda.

Liga je planirana na način da se igra jednom mjesečno u deset kola – svakog trećeg petak u mjesecu, a sljedeće kolo je na rasporedu u Potpićnu 17. studenog.

Pročitajte još...