Trideset sekundi do kraja Funčić šalje dugu loptu za Dujanića…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Iako je Kašćerga danas u polufinalu Ulice pokazala da joj je tu i mjesto, pogotovo izvedbom u prvom dijelu, igrači Plavog Puta još su jednom dokazali kako imaju enormno puno iskustva u svojim nogama i glavama te su zasluženo, iako jedva, ušli u finale Ulice.

U prvome poluvremenu najviše smo uzbuđenja vidjeli ispred gola Plavoga Puta. Čak tri prilike imao je Teo Krajcar od kojih je dvije obranio Funčić, a jedna je završila u okviru gola.

Minutu prije kraja susreta Kišić bježi svojem čuvaru koji ga nije uspio zaustaviti niti faulom, te šalje loptu do Krajcara koji pronalazi Luku Delšena pa Kašćerga na predah odlazi s golom prednosti.

U nastavku gledamo puno sadržajniju utakmicu – prvu priliku odmah je ponovo imao Krajcar, ali Funčić mu još jednom brani. Nakon toga s druge strane u prigodi je Rabar, ali prvu intervenciju ima Ukotić.

Probali su Pazinjani iz kornera,  Tanković diže loptu, ali Rabarov šut odlazi u blok. U. 29 minuti aut je izveo Ivetić i „dignuo“ loptu u šesterac gdje ju Matko Videkić glavom šalje iza Ukotića – 1:1.

Nakon toga mogao je i Ivetić u listu strijelaca, ali ovoga puta Ukotić sjajno brani. Kašćerga je došla do prilike nakon što je Hrvatin povukao kontru, ali je pucao uz sam okvir gola.

Tridesetak sekundi prije kraja susreta kada su svi već čekali sedmerce kombinacija dva stara lisca rezultirala je preokretom, Funčić je poslao loptu za Davida Dujanića koji ju prima u šestercu i manirom rasnog strijelca donosi Plavome Putu veliko slavlje i njihovo drugo finale, ali i prvu priliku za titulu Heroja Ulice.


KAŠĆERGA – PLAVI PUT PAZIN 1:2

KAŠĆERGA: Ukotić, Kišić, Hrvatin, V.  Koraca, Delšeno, Bašić, J. Mališa, I.Koraca, Krajcar, L. Mališa.

PLAVI PUT: Funčić, Kuzma, Rabar, Zgrablić, Rudela, Videkić, Ivetić, Tanković, Lepinjica, Vale, Breščić, Dujanić

Pročitajte još...