VELIKA FOTOGALERIJA | Plavi Put osvojio Hell malonogometnu ligu Pazina za 2022. godinu – Rabar, Soldatić i Funčić najbolji pojedinci!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hell malonogometna liga Pazina večeras je okončana ispred stotinjak gledatelja u Gradsko-školskoj dvorani. Polufinalne utakmice bile su zaista nesvakidašnje i izrazito zanimljive.

Cijelu zimsku Kašćerga je odigrala na visokoj razini, a danas je vodila i 1:2 i 2:3 protiv iskusnih majstora iz Plavog Puta, ali je nakon 3:3 red bio na šestercima, a tu je priču zaključio Manuel Rudela ‘bombom’ u same rašlje.

Ulja Komarija su vrlo rano povele 2:0 protiv Noćnih Ptica, a onda se igralo ravnopravno te je Rabar ponudio nadu golom za 2:1, ali to je bio i konačni rezultat susreta. Utakmica za treće mjesto – rezultat itekako vara.

Pet minuta do kraja susreta rezultat je bio 0:0, a Kašćerga je ravnopravno parirala Noćnim Pticama, a onda je uslijedio poker Patricka Rabara te golovi Dominika Šegona i Entonya Pavata za konačnih i (pre)visokih 6:0.

Finale – bez pogodaka. Susret je započeo šestercem za Ulja Komarije, ali je Roberto Funčić sjajno obranio udarac Gianluce Banka. Do kraja susreta nije bilo pogodaka pa se pristupilo izvođenju sedmeraca. Ponovno je čovjek odluke na kraju bio Rudela nakon promašaja Višnjanaca pa je slavlje Plavog Puta moglo početi.

Najboljim strijelcem proglašen je Patrick Rabar iz Noćnih Ptica, a najbolji vratar dolazi iz redova Ulja Komarija – Andrej Soldatić. Najboljim igračem ovogodišnje zimske lige proglašen je Roberto Funčić, čuvar mreže prvaka.

Pročitajte još...