Pazinski košarkaši odmarali su samo četiri dana – od sutra kreće memorijal Delzija Ladavca

Facebook
Twitter
LinkedIn

Košarkaški klub Pazin dva posljednja dana 2023. godine te dva prva dana 2024. nije održavao aktivnosti. Ali, već u srijedu 3. siječnja u 17:00 sati na dva terena polivalentne školsko gradske dvorane paralelno u Pazinu pazinski košarkaši godišta 2011. i 2012. igraju utakmice s pazinskim prijateljima iz Italije, preciznije CMB iz San Giovanni di Valdarno.

Talijanski klub stiže predvođen velikim organizatorom i prijateljem Pazina te posebno pazinskih košarkaša – legendom košarke u Toscani i Italiji Paolom Spaghettijem “Spagom” s kojima već 15 godina održavaju kvalitetne odnose.

Turnir se nastavlja u četvrtak od 10 sati do 17:30 sati u utakmicama na dva terena u kojima pored dvije navedene ekipe nastupaju i UBSC Graz iz Austrije, Akademije Mrav iz Zagreba, Ri Basket iz Rijeke i Cres.

Utakmice igraju sve ekipa sa svakom te u petak počinju od 10:00 sati i završavaju oko 14:00 sati kada je planirana podjela nagrada. Od ove godine i nadalje turnir će se zvati po prerano tragično preminulom vatrogascu i košarkašu Delziju Ladavac. U četvrtak je predviđen i obilazak groba pokojnog Delzija. 

Pročitajte još...