Mauro Matika: “U Novi Vinodolski odlazimo otvorenog garda sportski priželjkujući našu pobjedu”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinka sutra igra posljednju utakmicu veoma uspješne polusezone. Sutra od 13:30 Pazinka gostuje u Novom Vinodolskom kod momčadi Vinodola. Za najavu susreta u klubu su odabrali jednog od senatora i sigurno najiskusnijeg igrača seniorske momčadi, Maura Matiku:

„Nakon subotnje pobjede protiv dobrog Halubjana, slijedi nam zanimljivo gostovanje u Novom Vinodolskom protiv izuzetno kvalitetnog  suparnika s iskusnim pojedincima.  Nakon lošeg ulaska u sezonu, uz uvijek dobru atmosferu, marljiv rad na treningu, ozbiljnost mladih i požrtvovnost starijih, Nk Pazinka je danas na visokoj poziciji na ljestvici“, rekao je Matika pa poručio na kraju:

„Unatoč tome što je poznato da se protiv NK Vinodola bodovi uzimaju jako teško, mi odlazimo tamo otvorenog garda sportski priželjkujući našu pobjedu.“

Sretno našim seniorima sutra u Novom Vinodolskom gdje utakmica započinje u 13:30, uvertira tom susretu biti će dvostruki ogled Pazinka i Vinodola kod mlađih i starijih pionira koji se igra također sutra, ali u Pazinu s početkom u 10:00h (mlađi pioniri) i u 11:30 (stariji pioniri). Sretno svima!

Pročitajte još...