NK Pazinka kreće ovog petka, zasad objavljeni samo odlasci

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Pazinke ovog petka kreću s pripremama za narednu sezonu. Ostanak trenera Elvisa Brajkovića i pomoćnika Emila Lazarića obradovao je igrače, a uprava je zasad objavila tek odlaske iz kadra. Kao i uvijek, dolasci će biti predstavljeni u narednih dva tjedna.

Prije svega, važan je odlazak Borne Kovačevića, igrača koji je donosio kvalitetu više prema naprijed, a on karijeru nastavlja u višem rangu, u momčadi Grobničana. Karlo Peršić odlazi na fakultet, a Andrea Žgomba će veću minutažu pokušati dobiti u županijskom prvoligašu iz Funtane.

Sredinom srpnja Pazinka je saznala za još jedan odlazak – onaj Andree Maružina u Rovinj. Kanarinci definitivno okupljaju momčad za sam vrh svoje lige pa su uspjeli vratiti i Maružina. Pazinka mora pronaći načina kako nadomjestiti njegov napadački učinak iz prošle sezone.

Još uvijek nije javno obznanjeno, ali u klub su već sad stigla nekolicina mladih nogometaša koji bi trebali zaoštriti konkurenciju Brajkovićeve momčadi. Više će biti poznato već narednog tjedna, a u petak će se na Gradskom stadionu SC Egidije Marion održati i spomenuta prozivka.

Pročitajte još...