Pazinka minimalno poražena kod lidera

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Antonio Petrovski

Težak teren, ali ugodno vrijeme i vrlo dobra izvedba suca Milkovića dale su danas solidan poticaj nogometašima Rovinja i Pazinke da pokažu što znaju. Nije to bila prezentacija za pamćenje, ali će domaćinu ova tri boda puno značiti u borbi za vrh.

Prvo poluvrijeme nije bilo suviše atraktivno, obje su momčadi bile vrlo disciplinirane i prostora nije bilo za prigode, a u nastavku se može reći kako je Rovinj imao barem blagu dominaciju, iako matnih situacija nije bilo.

U 79. minuti šutirao je Masimo Terlević, a Mendiković njegov udarac odbija. Prvi na lopti je Luka Paulinić i Rovinj vodi 1:0. Do kraja se igralo nešto otvorenije s obje strane, ali pogodaka nije bilo. Lider nije oduševio igrom, ali upravo se na ovakvim susretima osvajaju naslovi.

NK Rovinj je tome korak bliže, iako je do kraja još mnogo nogometa. Što se tiče Pazinke, ovaj poraz i ne boli previše, a veseli činjenica da je za seniore debitirao 16-godišnji Leni Pauletić.

ROVINJ – SRC Valbruna – TREĆA NL ZAPAD – 14. kolo – SUDAC: Luka Milković (Kastav) POMOĆNICI: Matej Bezelj i Antun Taranić (oba Pula) DELEGAT: Sandi Čuka (Vrsar)

ROVINJ – PAZINKA 1:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Paulinić 79′

Žuti kartoni: Perković, Kazalac, Tošić, Milošević (Rovinj) Pauletić J., Milocan, Funčić (Pazinka)

ROVINJ: Starčić, De Armas (64. Matošević), Kazalac (46. Milošević), Perković, Herak (90. Poropat), Pinčan, Tošić (64. Butući), Paulinić, Terlević (83. Lazarić D.), Vidan, Bernobić

Trener: Nino Kos

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Rojnić, Pauletić J. (77. Pauletić L.), Šaina (70. Maružin A.), Prenc, Ivetac, Milovan, Šugar, Funčić (60. Pavat N.), Rabar

Trener: Saša Lukman

Pročitajte još...