Pazin ima prvaka i viceprvaka države u cornholeu, sada im treba pomoć kako bi pokorili i kontinent!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Za one koji ne znaju, cornhole je novi sport koji osvaja sve više mladih i starih, željnih zabave i rekreacije. Vrlo je jednostavno, u grupi od četvero ili dvoje potrebno je ispružiti ruku i baciti naizmjenično četiri vreće osam metara u rupu na malo nakošenoj ploči. Ako vreća pogodi rupu (Cornhole) nosi 3 boda, a ako ostane na ploču 1 bod.

Na državnom prvenstvu u Zagrebu minulog vikenda nastupala su i dva natjecatelja s Pazinštine te ostvarili fantastične rezultate, što i ne čudi jer je ovaj sport sve popularniji na poluotoku. Albert Ivančić postao je prvakom države, a Antonio Grubiša je viceprvak Hrvatske!

Tim rezultatima osigurali su nastup na ACL Europe Open u Rotterdamu (Nizozemska) koji se održava od 19. do 21. kolovoza 2022. godine, i to Albert Ivančić u pojedinačnoj konkurenciji te u paru zajedno s Antoniom Grubišom.

Ovo je još uvijek sport koji se igra isključivo na razini entuzijazma pa traže sponzore za odlazak na europsko natjecanje u Nizozemsku jer još uvijek nemaju potporu tek osnovanog saveza Cornhole Croatia. Informacije o eventualnoj potpori ovim promicateljima Pazina i Pazinštine možete dobiti na 091 894 4809 (Albert Ivančić) i 098 959 0188 (Antonio Grubiša). Dečki, sretno!

Pročitajte još...