Pazinski penjači najbolji u regiji u drugom kolu Boulder lige Istre i Kvarnera

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ova je nedjelja bila izvrsna prema rezultatima koje su postigli na drugom kolu Boulder lige istre i Kvarnera. Među 152 penjača, što pokazuje o razmjernom porastu interesa za ovaj sport koji je od posljednjih igara, nosi i prefiks olimpijski, osvojili su šest prvih mjesta. Odmah iza njih je pulski Onsight s četiri prva mjesta, riječki Tuhobić imao je dva prva mjesta, a buzetski Vertical i rovinjski Muntravo po najviše postolje.

Sara Lanča bila je doduše i jedina natjecateljica kod mlađih seniorki, no to ne umanjuje uspjeh ove jedne od najsupješnijih penjačica i na nacionalnoj razini. Bruno Družeta bio je najbolji među mlađim seniorima, Zara Sofia Krajcar kod juniorki, Matej Matijaš ponovno je bio uvjerljiv kod kadeta, Mara Dušić kod mlađih kadetkinja te Aurora Matošević kod cicibanki.

Pulskom klubu prva mjesta su donijeli David Radovčić kod juniora, Ana Mišan kod mlađih juniorki, Roza Mitić kod kadetkinja te Erik Červeni kod mlađih kadeta. Vita Bolternestein iz buzetskog Verticala je bila najspretnija kod najmlađih natjecatelja, dok je novo odličje u rovinjske vitrine donio Leon Ian Pfannkuchen.

Rezultate možete vidjeti niže.

Pročitajte još...