Društvo psihologa Istre najavilo 16. tjedan psihologije uz slogan “Čuvajmo (mentalno) zdravlje!”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Društvo psihologa Istre najavilo je svoj 16. tjedan psihologije koji se svake godine tradicionalno obilježava u svim gradovima diljem našeg poluotoka.

„Drage sugrađanke sugrađani,

sa zadovoljstvom najavljujemo ovogodišnji 16. Tjedan psihologije u Hrvatskoj koji će se održati od 20. do 26. veljače 2023. različitim događajima i aktivnostima kolega psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva.

Tjedan psihologije okuplja veliki broj kolegica i kolega koji su pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te da pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice, uz slogan – Čuvajmo (mentalno) zdravlje!

Društvu psihologa Istre je iznimna čast najaviti više od 60 različitih aktivnosti u 7 dana, diljem Istre. To su razne radionice, predavanja, besplatna psihološka savjetovanja, okrugli stolovi, pub kviz, predstavljanje istraživanja, ali i mnogi članci u novinama te nastupi na radijskim postajama.

Spremili smo za opću populaciju, roditelje, osobe treće životne dobi, učitelje/ice, psihologe/inje i druge stručnjak/inje:

– više od 20 termina za besplatno psihološko savjetovanje građana i građanki (uživo i online)

– 18 različitih predavanja i radionica (uživo i online)

– više od 17 medijskih članaka i gostovanja

– okruglistol u Poreču “Ovisnostisvakodnevnog života u novo doba: gdje smo?”

– okruglistol u Puli “Psiha na tanjuru: Kako pričamo o hrani i tijelu?”

– pub kviz u Buzetu “Psihologija svuda oko nas”

– šetnju u Buzetu “Nordijskim hodanjem i dobrim odnosima do zdravlja i zadovoljstva”

– predstavljanje istraživanja “Stavovi građana prema traženju psihološke pomoći”

U Tjedan psihologije uključeni su i članice Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja na 12. konferenciji “Psihologija za poduzetnike”, koja se održava 23. veljače 2023. u Rijeci. Za sve aktivnosti potrebna je prethodna prijava pa dobro proučite priloženi program i izaberite svoju aktivnost (ili više njih).

Zahvaljujemo svim našim članovima i članicama na angažmanu, kao i medijima koji će nas popratiti u najavama i kroz održavanje Tjedna. Sva događanja u 16. Tjednu psihologije besplatna su, kako za izvoditelje aktivnosti tako i za slušače/publiku“, pojasnili su iz Društva psihologa Istre – njihovu stranicu na Facebooku možete pronaći OVDJE.

Pročitajte još...