Pomognimo opljačkanom Radio Rojcu

Facebook
Twitter
LinkedIn

U noći s 21. na 22. veljače, nepoznata osoba ili više njih nasilno su ušli u prostorije Radio Rojca. Radio Rojc opljačkan je, a detaljan popis opljačkane opreme sam je radio javno popisao:

Mixer Rodecaster (novi, nismo ga još otplatili), bez napajanja, tako da će vjerojatno završiti u smeću; zvučne kartice Behringer; sedam laptopa (5 HP: svjetlozeleni, bijeli, srebrni, dva crna, jedan crni Lenovo, jedna crna Toshiba); dva zvučnika JBL; diktafoni Marantz; stanica za bežične mikrofone; vanjski hard diskovi; stickovi… dio je opreme koju su nam odnijeli. Oštetili su nam mikrofone, mixere AirLab i Allen and Heath, i još gomilu opreme, pa se trenutno u eteru čujemo kako se čujemo.”

Jučer su objavom na Facebooku zatražili slušatelje da im pomognu, što prenosimo u cijelosti:

Dragi ljudi, hvala vam na ovakvoj podršci, telefoni zvone, inboxi su puni, ne stižemo svima odgovoriti. Hvala slušateljima iz Pule, Istre, Rijeke, Zagreba, Splita, Dubrovnika, Novog Sada, Beograda, Sarajeva, slušateljima u Sloveniji, Švedskoj, Irskoj, Finskoj, ima vas i u Vijetnamu❤️❤️❤️

Iako danas još nismo razmišljali kako ćemo do nove opreme, jer bavimo se krpanjem onoga što je ostalo, mnogi traže da objavimo naš IBAN na koji mogu donirati iznos prema svojim mogućnostima.

Procijenili smo iznos štete i ona iznosi nešto malo manje od 10 000 eura u koju nismo uračunali iznose popravaka oštećene opreme.

Svaki cent pomoći će nam da što prije krenemo s emitiranjem programa i stoga vam neizmjerno hvala na podršci!❤️❤️❤️

HR2824020061100631752

model HR 00

poziv na broj 100-2024

bar cod s elementima za plaćanje netbankingom (kao uplatnica je, iznos unesete sami).”

Pročitajte još...