Zamislite da tako rade i tvrtke na Pazinštini – znate li koliko tvrtka Rockwool ulaže u lokalnu zajednicu?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pomalo nestvarnu brojku je danas na godišnjoj pressici povodom 15. dodjele stipendije tvrtke Rockwool iznio direktor te tvrtke Aleks Fonović. U jednom poglavlju dotaknuo se svote koju je Rockwool uložio u lokalnu zajednicu.

Točno 773 tisuće kuna je u 2022. godini tvrtka Rockwool uložila u lokalnu zajednicu, a na popratnoj fotografiji u vrijeme njegovog govora bili su sportaši, inventar dječjeg vrtića, vatrogasni dom u Sv. Katarini i mnoga druga ulaganja, a direktorica korporativnih operacija Anđelka Toto Ormuž naglasila je kako je jako lijepo čuti da se na Općini Pićan otvara još jedno vrtićko odjeljenje.

Zaključila je kako se nada da i tvrtka Rockwool daje stabilnost mnogim obiteljima i optimizam pa ne čudi što je svake godine sve više djece u toj lokalnoj samoupravi. Na posljednjoj godišnjoj pressici prikazana je i fotografija na kojoj direktor tvrtke Rockwool Aleks Fonović prima priznanje Općine Pićan te je Toto Ormuž spomenula kako je to veliko priznanje za tvrtku, pogotovo kada se zna iz koje se pozicije krenulo prije 15-tak godina. 

Za mirniji i kvalitetniji suživot između najvećeg gospodarskog subjekta na ovom području i lokalne samouprave veliku zaslugu zasigurno ima i odrješiti, ali staloženi i afirmativni načelnik Općine Pićan, Dean Močinić.

Pročitajte još...