Povodom Međunarodnog dana žena u pazinskom poduzetničkom inkubatoru radionice o digitalnim alatima za oglašavanje i popust na najam prostora 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poduzetnike i obrtnike u mjesecu ožujku u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP očekuje zanimljiv program, i razne promotivne pogodnosti, posebno za poduzetnice i obrtnice, s obzirom na nadolazeći Međunarodni dan žena.

Sve poduzetnice i obrtnice kroz cijeli mjesec ožujak očekuje popust u iznosu od 30% na sve usluge Inkubatora, a 5. i 25. ožujka organizirat će se i dvije radionice korištenja digitalnih alata  za uspješnije oglašavanje. Radionice će voditi Valentina Babić iz VB Creative.

Radionica „Canva za početnike“ održat će se, prigodno, na Svjetski dan poduzetnika – 5. ožujka, a pokriva osnove korištenja ovim sve popularnijim alatom za grafičko stvaranje. Radionica će se održati u popodnevnim satima, a predviđeno trajanje je tri sata. Druga radionica bit će tematski specifičnija, trajat će sat i pol,a  zakazana je za 25. ožujka.

Za svaku radionicu plaća se kotizacija u iznosu od 15,00, odnosno 10,00 EUR ako je polaznica ženskog spola. Zbog veličine prostora, broj sudionika obje radionice ograničen je na maksimalno 15 osoba, stoga se potrebno na vrijeme prijaviti na: petra.pekica@rasi.hr. Prijave za prvu radionicu otvorene su do 1.,  a za drugu do 20. ožujka.

Sudionici trebaju za uspješno sudjelovanje na radionici donijeti osobno računalo na kojem će moći izvoditi vježbe. Informacije vezane uz plaćanje kotizacije te detaljan program radionica dobit će nakon prijave.

Pročitajte još...